Cesta prvih borcev 18, 8280 Brestanica
(07) 481 60 00
(07) 492 22 62
EN

Novice

Pridobljen pristopni certifikat Družbeno odgovoren delodajalec

Objavljeno: 29.12.2021

Revizorski svet Inštituta Ekvilib je decembra obravnaval dokumentacijo TEB in nam na podlagi analize trenutnega stanja, implementiranih temeljnih ukrepov in načrta implementacije izbranih ukrepov dne 29. 12. 2021 podelil
 
PRISTOPNI CERTIFIKAT DRUŽBENO ODGOVOREN DELODAJALEC za področje organizacijskega upravljanja.
 
Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec so oblikovali na Ekvilib Inštitutu, partnerji v projektu so še GZS, Zveza svobodnih sindikatov Slovenije in Združenje delodajalcev Slovenije. Namen certifikata pa je izboljševati kakovost delovnega okolja v Sloveniji.
 
V TEB kot družbeno odgovornem podjetju se zavedamo odgovornosti tako do zaposlenih kot do ciljnih javnosti ter do družbenega in naravnega okolja, v katerem delujemo. Zato temu posvečamo veliko pozornosti in z različnimi ukrepi krepimo družbeno odgovorno delovanje.
 
S pridobitvijo certifikata in dodatnimi ukrepi bomo nadgradili dosedanje družbeno odgovorne aktivnosti. Na teh temeljih želimo doseči večje zadovoljstvo zaposlenih in drugih deležnikov ter skupaj z njimi soustvarjati pogoje za trajnostni razvoj.
 
Certifikat nam predstavlja potrditev našega družbeno odgovornega delovanja. Obenem pa je to odlična nadgradnja polnega certifikata Družini prijazno podjetje in certifikata ISO 45001. Z njim si tudi širimo možnosti, da sporočilo o naši družbeni odgovornosti doseže tudi druge naše deležnike (dobavitelje, druge poslovne partnerje in lokalno skupnost).

Kontakt