Cesta prvih borcev 18, 8280 Brestanica
(07) 481 60 00
(07) 492 22 62
EN

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Vse pravice v zvezi z vsebino v kakršnikoli obliki, objavljeno na spletnih straneh v domeni teb.si, katere lastnik je Termoelektrarna Brestanica d.o.o., (dalje: spletne strani TEB), so pridržane in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer morajo ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah in se jih ne sme kopirati, razmnoževati, prepisovati ali na kakršenkoli drug način razširjati brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja Termoelektrarne Brestanica d.o.o.

Omejitev odgovornosti

Vsa vsebina v kakršnikoli obliki na spletnih straneh TEB je izključno namenjena promociji Termoelektrarne Brestanica d.o.o. in dejavnosti, ki jo opravlja.

Termoelektrarna Brestanica d.o.o., si bo prizadevala za pravilnost, ažurnost in resničnost vsebine, vsebovane na spletnih straneh TEB, vendar Termoelektrarna Brestanica d.o.o., in/ali vse osebe, kakorkoli zaposlene v njej, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za resničnost, ažurnost in pravilnost vse vsebine v kakršnikoli obliki in povezav na teh spletnih straneh oziroma ne odgovarjajo za kakršnekoli morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe, zlasti ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi lahko nastala iz njihove uporabe. Podatki in informacije, objavljene na teh spletnih straneh, so zgolj informativne narave.

Termoelektrarna Brestanica d.o.o., si pridržuje pravico, da lahko vsebino, objavljeno na spletnih straneh TEB kadarkoli spremeni, dopolni oziroma izbriše in ni odgovorna za morebitno začasno nedelovanje spletnih strani TEB.

Avtorji fotografij (kjer ni drugače označeno): arhiv Termoelektrarne Brestanica d. o. o.

Kontakt